LS - DEPO apply online MKD
Ве молиме изберете го посакуваниот начин на учење.
Ве молиме изберете помеѓу индивидуални или групни часови
Ве молиме изберете јазик кој сакате да го учите.
Изберете некоја од опциите доколку имате потреба од некој од понудените курсеви.
Ве молиме изберете соодветен курс во зависност од вашата возраст.
Ве молиме изберете една од опциите доколку сте возрасен.
Ве молиме внесете го вашиот телефонски број.
Ве молиме пополнете го ова поле за да ве контактираме преку email.
TS DEPO Form Job MKD
ИМЕ
ИМЕ
Име
Презиме
Ве молиме изберете работна позиција.
Ве молиме изберете јазик.
Ве молиме изберете една од опциите.
Ве молиме изберете една од опциите.
Ве молиме внесете го вашиот телефонски број.
Ве молиме внесете ја вашата email адреса.
TS - DEPO Form languages swipe MKD
ИМЕ
ИМЕ
Име
Презиме
Please fill in the name of the company you are representing
Ве молиме внесете го јазикот на оригиналот.
Ве молиме внесете го јазикот на кој сакате да се преведе материјалот.
Confirm if you need a proofreading
Please select the purpose of the translation
Ве молиме внесете го вашиот телефонски број.
Ве молиме пополнете го полето за да ве контактираме преку email.
LS - DEPO form Chatter MKD
Ве молиме изберете една од опциите.
Please select your course according to your age
Ве молиме изберете го јазикот кој сакате да го научите.
Choose this if you need special focused course
Ве молиме внесете го вашиот телефонски број.
Ве молиме внесете ја вашата email адреса.
LS - DEPO form online tests MKD
Ве молиме внесете го јазикот за кој аплицирате за тестирање.
Изберете доколку имате потреба од специјален курс.
Ве молиме внесете го телефонскиот број.
Ве молиме пополнете го полето за да ве контактираме преку email.